Začiatok cesty přehled

Začiatok cesty
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549525/bmid_zaciatok-cesty.png 4 200 200

Tetovanie krvou série

1. díl >

Chlapec menom Rossamünd sa chystá na cestu za svojím novým povolaním. Nebude to však obyčajná cesta – číhajú na neho rozmanité nebezpečenstvá, príšery a ľudia možno ešte horší než obludy. Kto sú a čo chcú? Jediné, čo môže Rossamündovi pomôcť šťastne prísť do cieľa, je drahocenný almanach, ktorý musí strážiť ako oko v hlave. Premôže hrozivé príšery, aby si mohol ich krvou vytetovať znamenie, že ich porazil?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

Foundling, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začiatok cesty. Přihlašte se a napište ho.

kirinka52
03.09.2023 4 z 5

Za mne takový jiný hraničářův učeň.

Obdivuju vytvoření nových slov a dodaného slovníku. Protože pokud se ocitáme na jiném místě a čase než je naše realita, nemůžou se věci nazývat stejně. A dodává to komplexnější představu jiného světa.

Paradoxem zůstává, že ikdyž mě příběh uchvátil, čtou se ty knížky nějak pomalu.

Zaniya
14.04.2023 4 z 5

Rozjezd náročnější na udržení pozornosti, ale zhruba po první třetině mě knížka chytla a konec už jsem zhltla.

Hanncha
19.01.2022 5 z 5

Když jsem četla knihu poprvé vůbec jsem nechápala, proč měl autor takovou potřebu vše pojmenovat nově. Ale! po přečtění pár vysvětlivek a prostudování kreseb a map, mě kniha pohltila a novým světem jsem byla úplně unešená. Celou sérii jsem přečetla několikrát a je mi skoro líto, že o ní mnoho lidí neví.
Celá série je moc povedená a nemohu než doporučit!

Kniha Začiatok cesty v seznamech

v Mé knihovně169x