Začínáme včelařit přehled

Začínáme včelařit
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/238571/bmid_zaciname-vcelarit-238571.jpg 4 5 5

Včelařit může začít člověk v každém věku. Těm, kdo by si chtěli tohoto příjemného a zdravého koníčka osvojit, nabízí autor kompletní informace, které pro začátek potřebují. Zájemce o chov včel najde v knížce mnoho rad a návodů, jichž může bez větších problémů využít v praxi. Kniha z pera dlouholetého praktického včelaře podává srozumitelným způsobem vše, co by měl začátečník vědět o včelách, různých typech úlů, rámkových mírách či potřebném technickém vybavení, aby krok za krokem mohl dospět k vlastnímu zdravému včelstvu a k první ochutnávce vlastního medu. Důraz je kladen na správné ošetřování včelstev v průběhu celého roku, aby byla schopna čelit závažným včelím nemocem (varroáza, mor včelího plodu), které není dosud možné zcela zvládnout léčivy.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začínáme včelařit. Přihlašte se a napište ho.

wilhelmlaubach
14.08.2022 4 z 5

Dobrý základný úvod do problematiky. Stručný text napísaný jednoduchým jazykom pokrývajúci širokú paletu aspektov včelárstva.

Abroš
29.03.2020 5 z 5

Pro mě začínajícího včelaře docela dobře a jednoduše pochopitelný zdroj informací.

Kniha Začínáme včelařit v seznamech

včelařství, včelaření