Začni se ptát přehled
James Patterson , Candice Fox
Po vyhazovu od policie provozuje Bill Robinson penzion na pobřeží a o okolní svět se moc nezajímá. Když se ale v přilehlém městečku objeví nová droga, uvědomí si bývalý detektiv rozsah nebezpečí a s přítelem Nickem začne pátrat po zdroji. Netuší, že stojí proti drogovému bossovi, který své plány kvůli neškodnému vysloužilci měnit nehodlá.... celý text
Literatura světová Thrillery Záhady
Vydáno: 2022 , AlpressOriginální název:
The Inn, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začni se ptát. Přihlašte se a napište ho.
Hodně knih od autora jsem přečetl, hodně se mi jich líbilo, ale tentokrát mám hodně výhrad. Udržel si při psaní formu krátkých kapitol, ale ne vždy v nich popisuje akce, aby se posouval děj vpřed. Například jako červená nit se příběhem táhne jeho suspendování od policie a důvod jeho odvolání se dovídám až v závěru. A také různorodé obyvatelstvo penzionu mi nepřipadá vhodné pro tento příběh. Proto průměr!
Boj, kdo z koho - mezi bývalým policistou a drogovým bossem, který si chce otevřít nové teritorium.
Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)
27.03.2022
Kniha Začni se ptát v seznamech
v Mé knihovně | 64x |
Akční román o boji proti narkotikům. Plné soubojů na pěsti a přestřelek. Bývalý policajt trpí smrtí několika pro něj milých lidí a tak nenechává vše na orgánech k tomu zřízených. Vyprávění má spád, mnoho zvratů a děsivý závěr. Jako u tohoto autora vždy a jsem tomu rád.