Smrt chovatele psů přehled
Laurien Berenson
Záhady Melanie Travisové série
4. díl >
Záhady Melanie Travisové. Klasická detektivka, odehrávající se v netradičním prostředí chovatelů psů, je součástí série detektivních románů americké autorky. Hrdinkou je zde mladá rozvedená matka pětiletého syna, která se díky své svérázné tetě, chovatelce výstavních psů, pohybuje v prostředí kynologických soutěží. Hrdinka disponuje inteligencí, zvídavostí a bystrým úsudkem a v tomto konkrétním příběhu vyřeší složitý případ dvojnásobné vraždy mezi majiteli a cvičiteli psů a ještě se jí podaří najít partnera pro svou originální příbuznou. Kromě příjemného oddechového čtení se případným zájemcům dostane navíc spousty informací o chovu psů a průběhu kynologických výstav.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2004 , BránaOriginální název:
Hair of the Dog, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt chovatele psů. Přihlašte se a napište ho.
Vzhledem k tomu, že mne opravdu zajímalo, zda budou knihy ze série Melanie Travisové pokračovat, napsala jsem dotaz do nakladatelství Brána, kde knihy vycházely. Bohužel, mi bylo sděleno, že se pro velmi malý ohlas mezi čtenáři nebude Brána s jejich vydáváním pokračovat. Škoda.:(
Skvělá detektivka s velmi sympatickou hlavní hrdinkou Melanií, milovnicí psů, amatérskou vystavovatelkou, učitelkou a odhodlaným amatérským detektivem v jednom. Souhlasím s předchozím komentářem, je velká škoda, že u nás nevycházejí další knihy této detektivní série. Myslím, že nejen já bych si je přečetla s velkou chutí. Snad se dočkáme.
Kniha Smrt chovatele psů v seznamech
2004 | Smrt chovatele psů |
2005 | Pes na zabití |
2002 | Tři vraždy mezi kynology |
2004 | Pes hlídá vraha |
Souhlasím. Tohle se čte samo a nechápu, proč přestali s vydáváním.