Zahrada dávných tajemství přehled

Zahrada dávných tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544941/bmid_zahrada-davnych-tajemstvi.png 4 59 59

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Grada

The Garden of Lost Secrets, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zahrada dávných tajemství. Přihlašte se a napište ho.

Joyce24
12.12.2024 5 z 5

Velmi pěkně a poutavě napsaný příběh z těžkého období druhé světové války, odehrávající se částečně v Holandsku, ve Francii i v severní Africe. Na počátku byli dva mladí lidé Nicholas a Stasia, kteří se měli rádi a měli před sebou celý život, do kterého jim ale neúprosně vstoupila válka a oni se museli s těžkými životními překážkami porvat ze všech svých sil. Linka ze současnosti mě oslovila o něco méně. Škoda, že ji autorka více nerozvedla. Ale k přečtení knihu určitě doporučuji.

Fidibus
28.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Válečný námět byl celkem zajímavý, příběh dvou mladých lidí, které válka rozdělila a oba si mysleli, že ten druhý je mrtvý, aby je boj proti nacistům opět spojil. Postava Šípkové Růženky, která uměla kreslit a po válce si svou lásku nakonec vzala a minulost zůstala za nimi.
Současný příběh mi přišel zbytečný, urovnání vztahu dvou sester a zamilování se spolu s pátráním po babiččině tajemství děj spíše zdržovalo. Stačil by mi vlastní válečný příběh.
Obálka mi nesedí, červená knihovna to není.

HH77
19.05.2024 4 z 5

Zajímavá a ctiva kniha. Pár pasazi z části o odboji se mi sice trochu vlekly, ale jako celek je kniha dojemna a napínavá.

Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2023

Kniha Zahrada dávných tajemství v seznamech