Pasca přehled

Pasca
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126672/pasca-126672.jpg 4 330 330

Zahrada nesmrtelnosti série

1. díl >

Ľudstvo sa stalo časovanou genetickou bombou. Nechcem zomrieť tak skoro! Naozaj musí ľudstvo vymrieť? Táto knižka vás vydesí, a zároveň dojme k slzám. Pohľad do budúcnosti, o ktorej by ste radšej nič nevedeli. Napínavé šokujúce i romantické čítanie, ktoré prináša nečakané rozuzlenie. Nebudete sa môcť dočkať druhého dielu s názvom Horúčka.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR) , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Wither, 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pasca. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (54)

malýčtenář
08.11.2022 4 z 5

(SPOILER) I když nemám ráda sci fi,tak tato kniha mě velmi zaujala. Místy se četla velmi dobře, ale zase jako celek člověka donutí se zamyslet nad životem a co by mohlo být. Chvílemi mi přišla až hrůzostrašná. Přesto si asi přečtu I další díly.

Veromika
25.07.2019 4 z 5

Tuto knihu jsem si koupila zhruba před šesti lety, díky tomu, že jsem měla více knih, které jsem si chtěla přednostně přečíst upadla kniha v zapomnění. Když jsem na ni před dvěma lety narazila ve své knihovničce byla jsem dokonce odhodlaná ji prodat, ale nikdo ji nechtěl a tak, když jsem letos neměla co ke čtení, jsem se rozhodla knihu přečíst. Musím říct, že jsem hrozně ráda, že se mi ji nepodařilo prodat, protože kniha byla úžasná, čtivá, děj byl napínavý tak moc, že jsem se od knihy málem nemohla odtrhnout.


Silencia
25.02.2019 3 z 5

Hrozně mi to připomínalo Selekci, nicméně mnohem, mnohem horší. Kniha byla čtivá, žádné zbytečné popisy, což chválím, ale občas jsem se ve vyprávění ztratila, protože se autorka zaměřila na něco nepodstatného a přeskočila důležité věci. Najednou třeba byli venku a já nepostřehla kdy se tam děj přesunul a tak. Navíc hrdince bylo pořád z něčeho nesympaticky na zvracení. Příběh ale zajímavý a určitě stojí za to si přečíst. Jsem zvědavá na pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pasca v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených477x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených35x
v Knihotéce283x
v Chystám se číst277x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech8x