Záhrada nových začiatkov přehled
Abbi Waxman
Odkedy Lilian Girvanovej pred troma rokmi manžel zomrel pri autonehode, je na všetko sama. Hoci za ten čas sa so svojou úlohou matky-vdovy v podstate zmierila, teraz je načase, aby sa naučila – s pomocou svojej až prehnane nápomocnej sestry, sympatického učiteľa z kurzu pre záhradkárov a mierne svojráznych spolužiakov –, ako prírodu nechať, aby sa o všetko postarala: v záhradkárstve, v živote aj v láske.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , MottoOriginální název:
The Garden of Small Beginnings, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhrada nových začiatkov. Přihlašte se a napište ho.
Zkoušet něco nového někdy bolí, že? Ale někdy je bolest způsob, kterým ti tělo říká, že je lepší se něčemu vyhnout.
Skvělý nápad se zahradnickým kurzem, tam bych se přihlásila hned.
Knižní novinky (7.5. - 20.5.)
07.05.2018
Kniha Záhrada nových začiatkov v seznamech
naděje pro ženy zahrady, zahrádky vdovy ilustrátoři nový začátek ztráta blízkých matky samoživitelky, svobodné matky
2018 | Zahrada nových začátků |
2021 | Drbny z předměstí |
2022 | Číst, snít a milovat |
Příběh byl velice milý. Nijak nenáročný a ani ničím výjimečný. Zkrátka a dobře byl jen monotónní.
Nebylo to nudné, nicméně to bude pařit mezi příběhy, na které hned zapomenu. Sice se tu probírala v celku závažná témata, ale nebylo to naservírováno tak, aby to nějak ozvláštnilo všechny situace.
Bohužel, po druhé se k tomu vracet nebudu.