Zahrajte si ragby přehled
Radim Jebavý , Jan Macháček
Kniha pro každého, kdo chce o ragby zjistit víc, například jak vzniklo, jaký je jeho vztah k příbuzným míčovým hrám, s jakými formami se dnes setkáváme. Zahrnuje také popis i přehledné ilustrace stěžejních prvků hry, zásobník pohybových her a návody, jak si tuto ojedinělou hru zahrát i mimo ragbyové hřiště.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zahrajte si ragby. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Zahrajte si ragby v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
Kniha, která (alespoň mě) mate tělem - ani ne tak názvem, jako popisem. Čekal jsem hlubší pojednání o historii rugby, jeho charakteru a principech. To zde však bylo pojato velmi struěně a většinu knihy tvoří spíše manuál pro trenéry, učitele tělocviku a případně vedoucí táborů, jak prvky rugby zapracovat do svých programů pro děti (ale i dospělé).
Kniha je doplněna popisy aktivit, fotkami, nákresy, tabulkami - její edukativní kvalitu nedokážu však posoudit, protože nejsem cílová skupina.
Rugby jako sport se mi líbí a chtěl jsem se o něm dozvědět více. Ale spíše o jeho duši, než o tom, co se dělá na tréninku.