Zahráváš si s ohněm přehled
Nora Roberts
Kniha Zahráváš si s ohněm vypráví příběh statečné hasičky Rowan, která pracuje v elitní požární jednotce. Působí sice jako křehká blondýnka, ale opak je pravdou. Od jedné akce, při níž zahynul její kolega, týrají Rowan ošklivé výčitky. To, co ji drží nad vodou, jsou práce a spolehlivý parťák Gulliver, který zažehl v jejím srdci požár. Jenže právě toto poblouznění ji může stát život, když se začnou dít velmi podivné věci... Román pro ženy od autorky Nory Roberts nás nenechá na pochybách, že napětí i láska v této knize rozhodně nechybí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , AlpressOriginální název:
Chasing Fire, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zahráváš si s ohněm. Přihlašte se a napište ho.
Sáhnutí po téhle autorce, je vždy jistotou báječného příběhu, a tenhle z prostředí hasičů, kde samozřejmě nechybí romantika, ale i nebezpečí při zásazích a dokonce i vyšetřování několika smrtí a sabotáže na hasičské základně, to se prostě nedá odložit, napětí do poslední stránky a konec se slzami v očích
„Já ji miluju a ona mě taky. Jenom na to ještě nepřišla."
Gull byl borec prostě se do ní zakoukal a prostě šel a nedal se odradit. Ale to nebylo to hlavní o co tu šlo...Rowan ztratila přítele, kolegu a rok po tom začnou se dít věci. Prostě dokonale popsané hasičské akce a i vedlejší romantická linka jejiho otce,která vyvolala úsměv na tváři.
Kniha Zahráváš si s ohněm v seznamech
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Autorka to proste vie - skĺbiť romantiku s napätím a vytvoriť doslova vťahujúce prostredie, od ktorého sa len ťažko dá odtrhnúť. Nie som jej nekritickou vyznavačkou, ale tento príbeh ma strhol, pretože znova poskytol niečo nové - prácu hasičov, doslova spaľujúce okamihy (ako vášne tak ohnivé pasce, kde ide v oboch prípadoch skoro o život), dovoľujem si tvrdiť, že musela vynaložiť čas a námahu zistiť si viacero detailov a postupov, ktoré v knihe plynú popri hlavnom deji len tak mimochodom, a pritom sú dôkazom zodpovedného prístupu pri tvorbe - nielen príbeh, ale aj jeho rámec je ocenenia hodný!