Zajatci Minecraftu přehled

Zajatci Minecraftu https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206750/bmid_zajatci-minecraftu-2nZ-206750.jpg 4 72 72

Kluci a holky dobrovolně otvírají knihu, místo aby strávili další odpoledne u počítače. Myslíte si, že je to sci-fi? Nikoliv. To jsou ZAJATCI MINECRAFTU! Napínavý a dech beroucí příběh na motivy světoznámé počítačové hry pohltí každého milovníka akce, nebezpečí, humoru a překvapivých zvratů ve věku od 10 do 15 let. Všechno funguje a je v naprosté pohodě. Creepera zničí pět šípů nebo kamenný meč, na skeletona jsou nejlepší šípy. Ovšem jen do té chvíle, než při rozehrané hře udeří do domu blesk, zkratuje elektrické vedení a přesměruje wi-fi signál na samotné peklo. David s Lukášem jsou vrženi do Minecraftu, o kterém si mysleli, že ho dobře znají. Setkání s prvním creeperem je ovšem přesvědčí, že všechno je jinak. Hra napadená virem přestává respektovat původní pravidla, mobové odhazují své krotké masky a stávají se z nich krvelačné bestie. První vydání. ISBN pro soubor 978-80-264-0870-3... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zajatci Minecraftu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

marketa3815
23.04.2024 5 z 5

Naší devítileté dceři se líbila knížka moc. Chtěla by další díly. A prý má strašnou chuť si zahrát Minecraft a taky nějakou virtuální realitu.

stanislav0373
11.01.2024 3 z 5

Poměrně zvláštní, jednoduchá jednohubka z hranatého světa Minecraftu. Pozitivní je, že i pro mě, Minecraftového panice, je to srozumitelné.

Na to, že jsem knihu četl jsem si vzpomněl až teď, měsíc po dočtení, když jsem si audioknihu kopíroval na Google disk. Takže žádná mega pecka... Proto se omlouvám za nic neříkající komentář.


Xcom
14.09.2023 2 z 5

Nutně potřebuju, ten matroš co tvůrci šňupou. páč, ti musejí brát ten nejdražší kokain, posvěcen, samotným duchem pabla escobara.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (12)

Pane bože, ona aktivovala endermana!


Polib si krychli.


Ty vole, my jsme v Minecraftu!


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Zajatci Minecraftu v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených98x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech4x