Zaklínač komiks: Zájmy státu: Druhá část přehled
Michał Gałek , Arkadiusz Klimek , Łukasz Poller
Zájmy státu série
< 2. díl
Speciální vydání komiksového zpracování ságy o Zaklínačovi na motivy Andrzeje Sapkowského, jenž bylo určeno jako doplněk u příležitosti vydání druhého dílu video hry „Zaklínač: Vrahové králů“.
Dobrodružné Komiksy Fantasy
Vydáno: 2012 , CrewOriginální název:
Wiedźmin: Racja stanu, część 2, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaklínač komiks: Zájmy státu: Druhá část. Přihlašte se a napište ho.
Je škoda, že první díl se nedá sehnat, sice na začátku je shrnutí co se stalo v prvním díle, ale stejně. Jinak super.
Druhý díl, či spíše druhá polovina příběhu o Geraltovi nesoucí název "Zájmy státu".
Co se jedná o vypravěče Zaklínače a jeho světa (krom samotného stvořitele a autora Sapkowského, samozřejmě), Polsko se drží na pomyslné špici, oproti třeba Američanům (viz. - komiks "Zaklínač: Skleněný dům"). Možná je to i tím, že tento svět je vystavený v kulisách velmi podobnému tomu našemu, středoevropskému v dobách středověku, a ten, přiznejme, je nám daleko blíž.
Jinak co se týká samotného komiksu, těžko něco vytknout. Stejně jako u první poloviny - bravurní...
Kniha Zaklínač komiks: Zájmy státu: Druhá část v seznamech
Dokončení dvoudílného zaklínačského minikomiksu. Kresba je opět velice povedená. Po příběhové stránce je komiks opravdu dobrý - více odpovídá knižní předloze než většina ostatních zaklínačských komiksů. Škoda jen že nevyšlo druhé vydání s oběma částmi komiksu pohromadě. I tak jde (dohromady s prvním dílem) o můj nejoblíbenější zaklínačský komiks.