Zakázaná přehled

Zakázaná
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411121/bmid_zakazana-pV5-411121.jpg 4 272 272

Jedna noc série

< 2. díl >

Začalo sa to nevinným návrhom. Bohatý a atraktívny Miller Hart požiadal čašníčku Livy o jednu spoločnú noc. Dohoda znela jasne ? žiadne city či záväzky, len pán hodín čistej rozkoše. Obojstranná príťažlivosť ich však pohltila natoľko, že chvíľkové rozptýlenie prerástlo do výnimočného vzťahu. Millerov dokonalý zovňajšok a vyberané spôsoby však boli len maskou, za ktorou sa skrývali traumy a tajomstvá. Ich odhalenie vystavilo Livy potupe a ona zatúži po pomste. Ocitá sa v bode, keď ju city k Millerovi vyčerpávajú, ale na druhej strane im nedokáže vzdorovať. Ak ich vzťah nadobro nestroskotá na minulosti, možno sa o to postarajú neprajníci. Tí im spočiatku len dýchajú na krk, no postupne pritvrdzujú. Komu tak veľmi záleží na tom, aby bol Miller Hart bez záväzkov?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Denied, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zakázaná. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (45)

Artep071
25.05.2024 3 z 5

Četlo se to samo, ale bylo to šílený toxické , ulítlé, erotické :))

_wejunkaa_
15.04.2024 3 z 5

První díl si mě hned na začátku získal díky svému ději. U druhého dílu to ale celkem začíná pokulhávat. Hlavní hrdinka Livy se mi v tomto dílu začíná silně znechucovat, hlavně jejím arogantním chováním. Přibližně v půlce knihy jsem si řekla “Wau! Tak tohle bude pecka.“ Bohužel ale realita byla oproti představě velmi odlišná.
Opakující se scény mě rychle omrzely a tak přichází ta důležitá otázka “Dočtu tohle vůbec? Světe div se, dočetla jsem, díky velmi napínavému zakončení si kniha odnáší 3/5 hvězdiček. Doufám, že 3. díl této série bude takzvaně třešnička na dortu. Ani nevím, co bych měla pořádně napsat, moje pocity jsou zvláštní a nedají se úplně určit. Nevím, zda se mi díl líbil nebo mě víc nudil, no… uvidíme co přinese další a zároveň poslední díl, doufám že v něm nalezneme odpovědi na otázky, které zatím zodpovězeny nebyly a tak nám bude příběh dávat větší smysl.


Terezzie
25.01.2024 3 z 5

Těšila jsem se na druhy díl a za mě byl o chlup lepší než ten první . Postavy se mi zatím nezprotivili jak to někdy bývá u takto dlouhých příběhů a těším se moc na poslední díl .

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (23. týden)

02.06.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zakázaná v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených473x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených13x
v Knihotéce298x
v Chystám se číst112x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech3x