Zakázaná zóna 4: Přízrak přehled
Bill Myers
Zakázaná zóna série
"Uprostřed noci klepe na dveře Rebeky a Scotta zahalená postava – jejich největší nepřítel, Paní z Cesty, je přišla požádat o pomoc! Chce uspořádat v opuštěném domě spiritistickou seanci, a tak osvobodit ducha zavražděné holčičky, který se tam zjevuje. Ale když začnou události nabírat děsivý spád, začíná sourozencům docházet, že se v domě nezjevuje pouhý přízrak – na souboj je přišla vyzvat mocnost zla. "... celý text
Pro děti a mládež
Vydáno: 2004 , SamuelOriginální název:
Forbidden Doors 4: The Haunting, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zakázaná zóna 4: Přízrak. Přihlašte se a napište ho.
4. knihu ze série mám nejradši - nejvíce poutavá.
Z předchozího komentáře mě rozesmála myšlenka, že si Bill Myers pravděpodobně myslí, že angličtina je původním jazykem pro bibli :-D.
Myslím si, že se mu do knihy nehodilo vypisování toho, jak je složitý překlad z hebrejštiny a řečtiny, aby byl co nejpřesnější.
Kniha Zakázaná zóna 4: Přízrak v seznamech
křesťanství okultismus pro dospívající mládež (young adult)
2003 | Zakázaná zóna 1: Duchové |
2003 | Zakázaná zóna 2: Klam |
2004 | Zakázaná zóna 4: Přízrak |
2010 | Zakázaná zóna 12: Karty |
2003 | Zakázaná zóna 3: Zaklínadlo |
Nejlepší na této knize je komentář uživatele Skeeve. Jedinkrát jsem se v souvislosti s touto knihou zasmála jiným, než zoufalým smíchem. Dodala bych snad jedině to (teď nevím, ve které knize to bylo, popravdě všechny mi splývají v jedno), jak mě pobavil výjev z cudného randění dvou věřících teenagerů, kterak spolu v autě cukrují nad pasážemi v "ohmataném osobním výtisku Bible" hrdinčina přítele. Ano, miliony zamilovaných v tuto chvíli na zadním sedadle svého auta provádějí to samé.