Základní kniha lektora / trenéra přehled

Základní kniha lektora / trenéra
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124520/zakladni-kniha-lektora-trenera-124520.jpg 2 1 1

Tato kniha je určena pracovníkům , kteří se zabývají výchovou a vzděláváním dospělých - učitelům, manažerům, lektorům, trenérům, moderátorům, mediátorům a dalším obdobným profesím. Rozvíjí vědomosti, schopnosti a dovednosti těch, kteří chtějí efektivně působit na druhé.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základní kniha lektora / trenéra. Přihlašte se a napište ho.

kamibe
27.05.2012 2 z 5

Autor je ryzí teoretik. Kdo má rád přehledy a nejrůznější nabídky, jak k čemu může přitsupovat, ten si počte. Za zmínku stojí např. osvědčený Osbornův seznam kontrolních otázek, které mohou čtenáře velmi inspirovat. Najde ho na straně 81.
Osobně mám raději, když se podobné knihy nesoustřeďují pouze na výklad a soupis všeho, co se naskýtá. Rozhodně mi vždycky pomáhá, když je v knize také spousta příkladů ze života. Chápu však, že někdo může mít rád takovéhle suchopárné popisy a soupisy.
Ani ji nemohu dát do svých přečtených, protože jsem ji opravdu nepřelouskala celou. Na to jsem prostě neměla morál.

Kniha Základní kniha lektora / trenéra v seznamech

Jan Barták
česká, 1938
2008  0%Jak vzdělávat dospělé
2007  0%Vzdělávání ve firmě
2003  40%Základní kniha lektora / trenéra
2010  20%Quo vadis, personalistiko?
2008  80%Skryté bohatství firmy