Základní kniha o čakrách přehled
Shalila Sharamon , Bodo J. Baginski
Poznávání energetických center neboli čaker otvírá pohled na působení jemných sil na lidský organismus. Tato kniha názorným a srozumitelným způsobem popisuje funkce a vliv těchto energetických center. Pro praktickou práci s čakrami zde autoři nabízejí celou škálu možností: použití tónů, barev, krystalů a vůní s jejich specifickým účinkem, doplněné meditačními a dechovými cvičeními, masážemi reflexních bodů jednotlivých čaker na chodidlech a přenosem univerzální životní energie. Popisy prožitků přírody, různých druhů jógy a astrologické přiřazení jednotlivých čaker obohacující navíc toto téma zajímavými a inspirativními poznatky.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 1993 , PragmaOriginální název:
Das Chakra Handbuch, 1988
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základní kniha o čakrách. Přihlašte se a napište ho.
Skvělá čakrová jízda. Neuvěřitelné, že to bylo napsáno už roku 1988. A trochu politováníhodné, že já se k tomu dostala až teď. Stále je co se učit. A všechno má svůj čas.
Ať už se o čakry zajímáte pouze z teoretického hlediska nebo s nimi chcete pracovat a třeba si je i čistit, je tato kniha pro začátek naprosto dostačující. Autoři předkládají čtenáři veškeré podstatné informace, které by mohl potřebovat, ať už se jedná funkce čaker nebo o užití kamenů, barev nebo mantry pro jejich čištění. Knihu jsem nedávno znovu otevřel právě kvůli očistě a text mi rozhodně pomohl a já se bloků zbavil. Lidem, kteří chtějí s čakrami začít nebo se o nich jen něco dozvědět, tak titul určitě doporučuji.
Kniha Základní kniha o čakrách v seznamech
Super knížka jako základ ke studiu čaker. Rozhodně se k ní budu vracet.:)