Základy astrologie přehled

Základy astrologie
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410131/bmid_zaklady-astrologie-jJn-410131.JPG 2 5 5

Přitažlivě pojatá a přístupná kniha Vám srozumitelně odhalí mnohá tajemství astrologie. V knize uvedeno chybné ISBN 978-80-242-3957-6

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Euromedia
Originální název:

Simply Astrology, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy astrologie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

Kackac77
27.06.2024 4 z 5

Informace v této knize jsou opravdu pouze základní, jak už napovídá název. Je to opravdu takové první seznámení s astrologií. Je graficky hezky udělaná. Mně osobně knížka asi moc nedala, ty informace, které v ní jsou, už znám. Charakteristika jednotlivých znamení, planet a domů je opravdu velmi stručná.

Gweny
29.10.2019 2 z 5

Základy možná, ale pro mě hodně nepřehledné základy, hlavně co se různých výpočtů týká. Charakteristika jednotlivých znamení i planet je opravdu velmi osekaná. Kdo by se snad chtěl astrologii věnovat nebo se do ní více ponořit, tuhle knihu mu určitě nedoporučím.


Morsie
24.06.2013 4 z 5

Astrologie, horoskopy a to všechno okolo je pro mě velká záliba, takže když jsem v knihkupectví objevila Základy astrologie, musela jsem si je pořídit. Není to žádná přechytračelá kniha, kde polovině slov nerozumíte. Tady rozumíte všemu a tomu čemu ne, to vám je vysvětleno. Já jsem se podle toho naučila nakreslit svůj vlastní diagram, do něj všechny svoje planety a ascendent a teď se chystám naučit se i aspekty. Ty jsou složité. Každopádně Základy Astrologie mi udělaly radost.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Základy astrologie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených8x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x