Základy chlazení přehled
Lumír Vepřek
Příručka je věnována rozšiřování sítě chladírenských zařízení a mrazíren v potravinářství, při úpravě ovzduší pracovišť a při různých technologických postupech v chemické a jiné výrobě. Vysvětluje základní principy chladicích zařízení (kompresorového, samočinných přístrojů, absorpčního chlazení) a objasňuje základní vlastnosti a přeměny chladiva tak, že je srovnává s látkami a jevy, které můžeme pozorovat kolem sebe. Proto popisuje i fysikální jevy, potřebné k pochopení chladicích systémů. Nepodává detailní popis chladicích mechanismů a zařízení, protože chce hlavně poučit o vlastnostech chladiva, které je skryto v kovových trubkách a tím skryto běžnému pozorování. (S použitím předmluvy.)... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy chlazení. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Základy chlazení v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)