Základy psychologie přehled
Milan Nakonečný
Systematický a obsáhlý úvod do studia psychologie na úrovni vysokoškolské učebnice. Ve třech částech pojednávajících o teoriích, principech a metodách psychologie, o biologické a socio-kulturní determinaci lidské psychiky a o psychických procesech autor shrnul a nově utřídil množství poznatků odrážejících současnou úroveň poznání.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Základy psychologie. Přihlašte se a napište ho.
Velmi obsáhlé dílo, ale také velmi náročné čtivo. Určitě mi to nepřijde jako kniha pro zájemce o studium psychologie a to i když to má v názvu základy.
Jak jen to napsat... toto dílo je opravdu systematické a opravdu obsáhlé. Nepochybuji, že jde o velmi záslužnou činnost autora, ale bez mučení přiznávám, že se to vlastně nedá moc číst.
Kniha Základy psychologie v seznamech
1993 | Lexikon magie |
1999 | Magie v historii, teorii a praxi |
2009 | Sociální psychologie |
1994 | Smaragdová deska Herma Trismegista |
1997 | Encyklopedie obecné psychologie |
Knihy o psychologii pana Nakonecneho mi prijdou vsechny totozne - informace se neustale toci dokola. Ovsem i tak mohu tyto Zaklady psychologie doporucit jako vhodne ctivo pro doplneni znalosti pri studiu prvniho rocniku psychologie.