Z masa a ohně přehled
Aleksandra Motyka
Zaklínač - grafický román série
Geralta si pozve jeden starý přítel, aby mu pomohl vyřešit vraždu, do které je zapletená jeho dcera. Jenže než se Geralt vůbec stihne pustit do pátrání, narazí na dalšího starého přítele a brzy se dostane do problémů, které zdaleka překračují jeho očekávání.
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2019 , CrewOriginální název:
The Witcher: Of flesh and flame, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z masa a ohně. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Radost z tohoto komiksu mi pokazil fakt že je nám na začátku řečeno že se Marigold a Priscilla rozešly kvůli Marigoldovým záletům. Ano zálety jsou velkou částí Marigoldova charakteru ale jak bylo vidět ve hře Zaklínač 3: Divoký hon Priscilla měla být pro Marigolda ta pravá.
Dobrodružství Geralta a Marigolda mě bavilo moc. Taková trochu detektivka. Ano, bylo tam pár skoků v ději nebo událostí, které mohly být více rozvedeny, ale čtivosti to neubralo. I po grafické stránce za mě jeden z lepších dílů série.
Knižní novinky (34. týden)
18.08.2019
Kniha Z masa a ohně v seznamech
Čtvrtý díl komiksového Zaklínače navazuje na herního zaklínače - zejména na úvodní část datadisku Srdce z kamene. Kresba je docela dobrá, jen mi trochu vadily až moc pohádkové barvy, temnější tón by komiksu prospěl. Naopak děj se moc nepovedl - Geralt se moc nechová jako knižní/herní Geralt a Marigold se nemusel rozcházet s Priscillou. Příběh působí tuctově a je v něm dost děr a nelogičností. Menší plus má komiks za zasazení do Ofieru. Celkově dvě a půl hvězdy.