Zákon lásky přehled
Anne Clinard Barnhill
Protože vášeň Jindřicha VIII. k Anně Boleynové chladne, dostane královna zoufalý nápad –snaží se dohodit králi za milenku svou mladinkou sestřenici Margaret. Dívka miluje Artura Brandona a král je jí odporný. Jenže je natolik zapletená do nebezpečné pavučiny královniných ambicí, že nemá na vybranou…
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2012 , AlpressOriginální název:
At the Mercy of the Queen, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zákon lásky. Přihlašte se a napište ho.
Tuto dobu v anglické historii mám ráda, už jsem pár knížek přečetla. Toto je pěkný historickoromantický román. Trochu jiný pohled na Annu Boleynovou a královský dvůr prostřednictvím její sestřenice Marge, která mi byla sympatická.
Nádherný příběh z doby Tudorovců. Hltala jsem v podstatě každou stránku knížky. Nebyl okamžik, kdy bych se nudila. S Medge jsem prožívala všechny její strasti i slasti. Život na královském dvoře zvenčí vždy vypadá jako nesmírná idylka, ale při pohledu zevnitř se karta obrací a člověk se začíná zaplétat do spletitých pavučin a tahat za neviditelné nitky. Pro mě to byl úžasný příběh, který jsem četla už dvakrát a myslím, že si knihu někdy zase s radostí přečtu. Byl to pro mě nádherný a dobrodružný útěk od reality všedního dne do světa, který jsem vždy obdivovala.
Kniha Zákon lásky v seznamech
Autorka románu využila své fantazie a popsala své představy.Pravda je někde ukrytá,ale bylo to čtivé.