Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem 2019 přehled
Zdeněk Schmied , Pavla Hloušková , Eva Hofmannová , Pavel Knebl , Ludmila Tomandlová
ato publikace svým formátem navazuje na systematiku předchozích komentovaných vydání zákoníku práce a dalších souvisejících právních předpisů a přináší čtenářům výklad nejen dosavadních pracovněprávních institutů s ohledem na aktuální soudní judikaturu, ale též veškerých legislativních změn v zákoníku práce a dalších souvisejících právních předpisech, k nimž došlo v uplynulém roce 2018, a to formou uceleného souboru téměř čtyř desítek aktualizovaných úplných znění právních předpisů opatřených komentáři vyjadřujícími právní názory a zkušenosti osvědčeného a částečně obměněného týmu autorů. Publikace mapuje právní stav k 1. 1. 2019.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem 2019. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem 2019 v seznamech