Zamatovo nežná tyrania přehled

Zamatovo nežná tyrania
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526352/bmid_zamatovo-nezna-tyrania-6553c8b07feb9.jpg 3 11 11

Kniha Zamatovo nežná tyrania vyšla prvýkrát v roku 2013 s podtitulom Od pravdy a lásky ku klamstvu a poslušnosti a zaznamenala veľký ohlas. Druhé, doplnené a podstatne rozšírené vydanie má zo zrejmých dôvodov podtitul 1989 – 2019. Od novembrových udalostí roku 1989 uplynulo už 30 rokov. Ako sa za ten čas zmenila spoločnosť? A zmenila sa vôbec? Posunuli sme sa dopredu za šesť rokov od prvého vydania Zamatovo nežnej tyranie? Prečítajte si novú knihu Ľuba Huďa.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zamatovo nežná tyrania. Přihlašte se a napište ho.

herdekfilek
11.11.2013 5 z 5

Československé pajdání přes obrubník dějin bylo řízeno a naprojektováno v kukaních zahraničních investorů, to už by se mělo učit i ve školách, jak to směšně vyplývá z prosté dedukce. Náhoda není náhoda, ale dohoda o výhodnosti. Všechno už to víme, ale málokdo to říká s takovou erudovanou roztomilostí, jako právě pan Huďo. Ona ta slovenská nátura je taková bojovnější, než ta česká. Přišli jsme rozdělením republik o kus masa. Jak my, tak i Slováci.
A vůbec, číst ve slovenštině je krásné. Taková mile mňahňací řeč je to, taková sladce krutá.

Kniha Zamatovo nežná tyrania v seznamech