13 a 1/2 života Kapitána Modrého Medvěda přehled

13 a 1/2 života Kapitána Modrého Medvěda
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/13192/bmid_13-a-1-2-zivota-kapitana-modreho-me-iC6-13192.jpg 5 107 107

Zamonie série

1. díl >

Neodolatelný Modrý medvěd unáší čtenáře do světa, kde se humor a fantazie dobrodružným způsobem vymkly kontrole: do Zamonie, v níž se inteligence stává nakažlivou chorobou a písečné bouře jsou hranaté; do země, ve které za každou idylou číhá smrtelné nebezpečí a kde jsou doma všechny ty bytosti, které jsme vyloučili z našeho každodenního života. Kapitán Modrý medvěd se setkává s trpasličími piráty, žvanivými vlnami, horskou svraštilkou Fredou a důlními trolly, prochází Zamonií od Temných hor přes sladkou poušť až do Atlantis...... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Die 13 1/2 Leben des Käptn Blaubär, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 13 a 1/2 života Kapitána Modrého Medvěda. Přihlašte se a napište ho.

marketa3815
24.07.2024 5 z 5

Devítiletá dcera knížku považuje za úžasnou šílenost. Moc ji bavila.

niki-chan
11.07.2024 4 z 5

Skvělé nápady plné fantazie a ještě více. Bezvadná ilustrace příběhů. Profesor Nachtigaller je pro mě 1. Na druhou stranu mi příběhy přišly až moc překombinované, zejména ty záchrany života, což mi trochu zkazilo chuť.

vipera
23.01.2021 5 z 5

Tolik fantazie v jedné knize se hned tak nevidí! Až jsem si od těch ‘nesmyslů’ - míněno v dobrém - musela občas odpočinout a souběžně číst i něco trošku normálního. Senzační příběhy, krásně graficky zpracováno...tohle se tedy vážně povedlo.

Kniha 13 a 1/2 života Kapitána Modrého Medvěda v seznamech

německá literatura pro mládež fantasy autorské ilustrace Zamonie

Walter Moers
německá, 1957