Zanechal si mi len spomienky přehled
Adam Silvera
Čo sa stane, keď sa odmietneme zmieriť s minulosťou? Keď Griffinova prvá láska a bývalý priateľ Theo zomrie, jeho vesmír sa zrúti. I keď sa Theo presťahoval do Kalifornie a začal sa stretávať s Jacksonom, Griffin nikdy nepochyboval o tom, že sa k nemu napokon vráti. Jediný človek, ktorý skutočne chápe jeho zlomené srdce, je však práve Jackson. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa jeden druhému otvoria, Griffin neustále klesá na duchu. Ak túži po krajšej budúcnosti, musí sa najskôr zmieriť s vlastnou minulosťou.... celý text
Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: 2024 , CooBooOriginální název:
History is all you left me, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zanechal si mi len spomienky. Přihlašte se a napište ho.
Příběh mateřídoušky, Pán hory a další knižní novinky (8. týden)
18.02.2024
Kniha Zanechal si mi len spomienky v seznamech
2018 | Oba na konci zemřou |
2019 | Co když jsme to my |
2021 | Syn nekonečna |
2023 | První, kdo na konci zemře |
2023 | Pořád jsme to my |
(SPOILER) Od první kapitoly víte, o co půjde. Název a i přebal mluví za vše. Měl jsem strach že mě to unudí. Svým způsobem to ale není špatná knížka. Párkrát vás dojme, někdy možná rozčílí a o to asi u takové knížky jde.
Konec byl za mě tedy trochu uspěchaný. Jakože po návštěvě Kalifornie se všechno zlomilo a přišlo mi, že se z toho chce autor jen nějak vymotat, ale ve své podstatě se z toho stala (podle mě) trochu Rosamunde Pilcher.
Ale, asi toho čtení nelituju.