Zápisník alkoholičky přehled

Zápisník alkoholičky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453325/bmid_zapisnik-alkoholicky-I2n-453325.jpg 4 893 893

Posledný pohárik... dnes už piaty raz. Michaela Duffková je mladá matka, ktorá sa rozhodla otvorene prehovoriť o svojej závislosti od alkoholu aj o zložitej liečbe. Chcete vedieť, prečo je také ťažké priznať si svoj problém s pitím? Prečo nie je prekážkou závislosti ani malé dieťa? Čo bolo pre autorku motiváciou, aby začala s liečbou a ako vyzeral prvý rok po nej? Všetky odpovede prináša otvorená a priama spoveď abstinujúcej alkoholičky. Úprimne zdieľaná skúsenosť o páde doslova na dno, ktorá vzbudila veľký záujem verejnosti.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zápisník alkoholičky. Přihlašte se a napište ho.

SimonaP
09.11.2024 3 z 5

Kniha byla zajímavá, ale co nechápu, že se autorka vrátila ke svému manželovi, který se k ní choval dle jejího vyprávění úplně příšerně v každém období, a má s ním druhé dítě.

Lenka1204
22.10.2024 3 z 5

Asi jsem měla přehnaná očekávání.. je skvělé, že se tomuto tématu spisovatelka věnuje, ale asi jsem od toho vzhledem k velkému boomu čekala trochu víc.. na druhou stranu je to vytvořené z blogu a kdybych měla podobný problém, chytlo by me to asi víc.. ubírám proto jen jednu hvězdičku, spisovatelka nemůže za to, že nejsem cílová skupina..

NelushkaM
21.10.2024 5 z 5

I když jsem od knihy čekala něco jiného nebo víc...myslím si, že je velice důležité, že kniha vyšla a že se autorka v tématu "alkoholismu" angažuje.
Díky za knihu a za Vaši práci paní Duffková!

Žebříček nejprodávanějších knih (37. týden)

18.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (36. týden)

12.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

21.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2019 - Magnesia Litera (Magnesia blog roku)

Kniha Zápisník alkoholičky v seznamech

v Přečtených1 400x