Zápisník milovnice knih přehled

Zápisník milovnice knih
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388719/bmid_zapisnik-milovnice-knih-CLd-388719.jpg 5 19 19

Moderní čtenářský deník, do kterého si zapíšete přečtené knihy, obsahuje zároveň tipy pro vášnivé čtenářky, které nikdy nemají čtení dost. Prostor pro 60 knih + poznámky.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zápisník milovnice knih. Přihlašte se a napište ho.

Jordanka9
26.04.2021 5 z 5

Můj zápisník knihomolky, který jsem si před 2 lety pořídila v knihkupectví Knihy Dobrovský v OC Hostivař. Můj předchůdce DK. Stále používám- převádím zápisy do DK a zpětně si zapisuji stavy - body, palce. Nápady na komentáře. Rubriky :Co číst, když nevíte, po čem sáhnout, Čtenářská výzva pro knihomolku,
5 super webů pro každou knihomolku, Nejlepší knihy, které zná celý svět, 10 skvělých filmů natočených podle knih, Knuhy oceněné Pulitzerovou cenou od r.1990 do 2017 ( 2012 nebyla udělena) .Nakonec info o autorkách Janě Leblanc a Martině Pavlové s odkazem na jejich další zápisníky. Mám co dohánět...
Jo , při sepisování komentáře jsem v zadní kapsičce objevila aršík s vtipnými i užitečnými samolepkami - bonus , co na mne čekal.....

Amifa
01.11.2020 5 z 5

Parádní zápisník, super tipy na to co číst, jen jednu vadu pro mě má, je říjen a jsem na konci :-) :-) Tak budu muset koupit další :-)

Kekik
14.10.2018 5 z 5

Krásně řešený zápisník. Sice nevyužiji vše, co nabízí, ale určitě se bude hodit. Jsou tam i tipy, co číst.
Obsahuje samolepky. Knihy si zde můžete různě řadit a napsat si k nim mnoho informací. Obsahuje čtenářskou výzvu- knihy k přečtení si vybíráte z různých témat. (Velmi podobné výzvě zde na DTB).
Spíše pro mladší milovnice knih. Přesto jsem ráda, že jej mám.

Kniha Zápisník milovnice knih v seznamech