Zapomenutí mrtví přehled
Tove Alsterdal
Ally žije v New Yorku a marně se snaží kontaktovat svého manžela, investigativního novináře. Měl by být v Paříži a sbírat materiál pro svou reportáž o obchodu s lidmi a novodobém otroctví. Když se s ním ale nemůže delší dobu spojit, začne mít o něj strach a vydá se po jeho stopách. Její pátrání se však brzy zvrhne v boj o vlastní život a zavede ji do nejtemnější části evropského podsvětí, dokonce i do Prahy.... celý text
Literatura světová Novely Thrillery
Vydáno: 2018 , MottoOriginální název:
Kvinderne på stranden, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zapomenutí mrtví. Přihlašte se a napište ho.
Sice je zde zajimavy namet k psani a to jest otroci, ale kniha je siiiiilene zdlouhava, pro me nezajimava. Snazila sem se docist, ale za pulkou sem to vzdala :(
Knihu jsem nedočetla. Ztrácela jsem se v ději. I když jsem byla zvědavá, jak to vlastně dopadne, nebavilo mě ji číst.
Knižní novinky (12.2. - 25.2.)
12.02.2018
Kniha Zapomenutí mrtví v seznamech
2014 | Temnější odstíny Švédska |
2018 | Podej mi ruku |
2018 | Zapomenutí mrtví |
2022 | Vývrat |
2024 | Chřtán |
Manželka ztraceného novináře, píšícího o zneužívání migrantů na otrockou práci, se vydává z USA do Evropy, kde se ho snaží najít.
Nedařilo se mi do knihy pořádně začíst a přišlo mi to celé takové zpomalené.Příběh hodně přímý, jediný překvapivý moment je za půlkou ohledně barvy pleti manžela.(A to težko říci jestli byl vůbec úmysl, protože to ve světě není nic neobvyklého)