Žhavý trůn přehled
Julie Johnson
Zapovězená královna série
Ještě nedávno byla Emilia Lancasterová obyčejnou dívkou žijící běžným životem. Nyní se následkem kruté rány osudu ocitla s korunkou na hlavě v královském paláci jako jediná dědička germaniánského trůnu. Emiliiny dny jsou najednou plné charitativních plesů, tiskovek a dalších královských povinností, ovšem s přílivem nových nápadníků a vlivem blízkosti Cartera Thornea – jediného muže, kterého nemůže mít – nejsou ani její noci klidné. Jedno je jisté: Emiliino srdce je v nebezpečí a kvůli nepřátelům kroužícím kolem může být v ohrožení i její život.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Torrid Throne, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žhavý trůn. Přihlašte se a napište ho.
Pohádka pro dospělé 2?
No už to trochu zavání trilerem. Děj je tak napínavý a čtení bylo jak jet na horské dráze.
Něco je reálné více, něco méně. Děj je poutavý tolik, že jsem se to ani neřešila a hltala stranu za stranou.
Víc jsem si užívala i ostatní postavy jako Chloe, osobní ochranku. I ty negativní Avu, Olivii. Příběh má strhující napětí, nepustí Vás, musíte číst až do konce .... a ten.... no hrome... bez dalšího dílu hned to nejde.
Emilie je princezna ,, princezna lidu", monarchie si z ní udělala svého pěšáka na šachovnici. Hledá se, zkouší najít sílu v tom chaosu a prosí své srdce aby nepodlehlo kvůli nevlastnímu bratru, který ji nedá spát a přitahuje jí magickou silou.
Tragédie ,kterou je svědkem ji otevře oči a musí začít jednat jako opravdová královna.
Je načase se přestat bát... a přijmout změny. Přetavit se skrz oheň, krev a železo do ženy natolik silné aby zvládla novou realitu.
Knižní novinky (26. týden)
27.06.2021
Kniha Žhavý trůn v seznamech
Čím dal větší napětí a nutí mě to hned sáhnout po dalším dilu