Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu přehled
Dana Tesone
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu v seznamech
v Knihotéce | 1x |