Zašívaná panenka přehled

Zašívaná panenka
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140001/zasivana-panenka-140001.gif 3 32 32

Hlavní hrdinka Lada pracuje v 80. letech 20. století jako knihovnice a pořádá ve spolupráci s disidenty přednášky o svobodě, lásce k životu a síle myšlenky. I proto je nepohodlná pro komunistický režim. Těsně před revolucí otěhotní a vdá se. Záhy však její rodinný a manželský život poznamená tragédie, přes kterou se díky své životní filozofii dokáže přenést. Lada umí dosáhnout štěstí i ve vyhrocených situacích. A učí tomuto "tajemství" své klienty na seminářích. Příběh ženy, pro kterou jsou velké problémy pouze životní zkouškou. Pozitivní myšlení a láska k životu mohou být návodem na cestu ke štěstí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zašívaná panenka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

JancaMia
19.02.2021 3 z 5

Šlo to, precteno během dvou hodinou, přijde mi ze kniha byla spichnuta horkou jehlou, určitě šlo příběh a charaktery postav prokleslit hlouběji ... novější tituly od autorky jsou lepší ...

Kalarda
05.01.2020 5 z 5

Knihu jsem zakoupila společně s ostatními knihami od autorky na autogramiade. Všechny knihy se mi líbily, ale tahle jediná je lehce krimi. Měla jsem ji přečteno rychle. Mohla být delší.


MartinaF
03.05.2018 4 z 5

Velká škoda, že kniha nebyla delší alespoň o sto stran. Autorka by pak mohla více prokreslit jednotlivé postavy, dát jim hloubku. Rozuzlení příběhu jsem víceméně očekávala takové, jaké autorka nachystala.

Kniha se četla dobře, líbil se mi Ladin nezdolný optimismus. Lidé by si z jejího učení měli vzít příklad. Příběh bych určitě ráda doporučila dalším čtenářům.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zašívaná panenka v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst7x