Zašívaná panenka přehled

Zašívaná panenka
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/294860/bmid_zasivana-panenka-ABs-294860.jpg 3 32 32

Manželé Jandovi spolu žijí roky v jedné domácnosti, ale teprve po letech zjistí, že se vůbec neznají. Protiklady dvou zcela rozdílných osobností a vzájemná tolerance jim skýtá nemálo krásných okamžiků, ale též vyhrocených situací, kdy jde o vlastní životy. Až na malá škobrtnutí by oba propluli desetiletími, ale vše změní příjezd záchranné služby… Hlavní hrdinka Lada vám barvitě líčí svůj osud, který se s ní nemazlil. Svým myšlením a láskou k životu najde vždy cestu, jak být šťastná. Učí to klienty ve svých seminářích a jistě osloví mnohé čtenářky, které zjistí, že velký životní problém je jen zkouškou na jejich životní cestě.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zašívaná panenka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

JancaMia
19.02.2021 3 z 5

Šlo to, precteno během dvou hodinou, přijde mi ze kniha byla spichnuta horkou jehlou, určitě šlo příběh a charaktery postav prokleslit hlouběji ... novější tituly od autorky jsou lepší ...

Kalarda
05.01.2020 5 z 5

Knihu jsem zakoupila společně s ostatními knihami od autorky na autogramiade. Všechny knihy se mi líbily, ale tahle jediná je lehce krimi. Měla jsem ji přečteno rychle. Mohla být delší.


MartinaF
03.05.2018 4 z 5

Velká škoda, že kniha nebyla delší alespoň o sto stran. Autorka by pak mohla více prokreslit jednotlivé postavy, dát jim hloubku. Rozuzlení příběhu jsem víceméně očekávala takové, jaké autorka nachystala.

Kniha se četla dobře, líbil se mi Ladin nezdolný optimismus. Lidé by si z jejího učení měli vzít příklad. Příběh bych určitě ráda doporučila dalším čtenářům.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zašívaná panenka v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst7x