Zaslíbená Země Nezemě 17 přehled

Zaslíbená Země Nezemě 17
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508068/bmid_zaslibena-zeme-nezeme-17-8pm-508068.jpg 4 55 55

Zaslíbená Země Nezemě série

Teď už je vše jasné – Norman se rozhodl na Emmu a Raye nečekat a s pomocí bývalého lorda Girana hodlá vyhubit démony stůj co stůj. Začíná krvavá válka, jejíž výsledek rozhodne o bytí a nebytí démonů i lidských dětí.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

約束のネバーランド 17 (Yakusoku no Neverland 17), 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaslíbená Země Nezemě 17. Přihlašte se a napište ho.

ariannpHm
04.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Finále je tu! Z Normana se stává fajn záporák. Vyvraždění démonů bylo opravdu fajn. Kresba se mi líbila,vlastně vše bylo fajn. 10/10

Abukšákul
16.01.2024 5 z 5

Kluků nejoblíbenější manga =) Všechny díly se líbily moc =)

Corso
19.06.2023 2 z 5

Akoze uprimne? Mal som to nakreslene pred sebou, ze by to mohol snad pochopit aj debil ako ja. Ale z tej kresby som sa v deji uplne stracal. Nechcem spojlerovat ale dojde v tejto casti k "velkolepemu" suboju. A rozfazovat suboj aby z toho nieco bolo je ocividne nad sily Sirai-a. A navyse mu uz nezeriem to radoby premyslene scenaristicke peklo kde postavy maju kazdy krok prespekulovany a akoze premysleny na devat tahov dopredu. Pretoze som si to u Zeme-Nezeme vsimol uz viac krat. Odhliadnuc od toho ze som 16-tku cital uz asi pred stvrtrokom, a prd si pamatam. Uplne sa mi tato seria rozbila. Kolko to ma mat casti? Ocenujem detailisticku kresbu, a niektore velkolepe momenty pekne zachytene, ze by sa vynimali aj na velkom formate.

Podezření, Temné a kruté lži a další knižní novinky (3. týden)

15.01.2023

Kniha Zaslíbená Země Nezemě 17 v seznamech