Zasvěcení přehled
Tijan (p)
Zasvěcení jsou prvním dílem zbrusu nové, poutavé romantické trilogie autorky bestsellerů Tijan! Bailey je tak normální, jak jen to jde, když má někdo IQ v pásmu geniality a fotografickou paměť. Pak se začnou dít věci – uprostřed noci se jí někdo vloupá do domu, aby ji unesl jako rukojmí. Ukáže se, že jejím otcem je ve skutečnosti miliardář a počítačový génius Peter Francis, člověk, který byl odmalička jejím ideálem. To všechno se dozví při setkání s temným, záhadným a vzrušujícím Kashtonem Colellem. Ten je spolupracovníkem jejího otce a dá Bailey na vybranou – půjde s ním a seznámí se s otcem, nebo bude přežívat odkázaná na sebe, protože únosci se ji pokusí znovu zajmout. Není o čem přemýšlet. Potom potkají Bailey tři věci: 1. Žije v otcově rozlehlém sídle včetně osobních strážců a nejlepším zabezpečením, co se dá za peníze koupit. 2. Už není jedináček. Má tři sourozence, neví, co si s nimi počít, a naopak. 3. Střeží ji Kash osobně. Doslova osobně. A je před čím ji střežit, a ledacos z toho ji přivádí k šílenství. Jako úplná outsiderka ve světě bohatství a dekadence si Bailey musí hledat cestu v rámci rodiny, která má víc tajemství, než si kdy uměla představit. Jedno z těch tajemství může být smrtící…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
The Insiders, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zasvěcení. Přihlašte se a napište ho.
S komentářem jsem čekala až si znovu knížku přečtu společně se zbytkem série. Musím říct, že se mi docela líbila i když byla místy poněkud nelogická a hlavně dost zdlouhavá. Celá série by šla určitě zkrátit minimálně o jednu knihu. Každopádně splnila svůj účel. Na odpočinek se skleničkou vína u krbu se hodila dobře. Jinak ale dávám přednost ostatním knihám od této autorky.
Chřípí se mu rozšířilo. "To se ve mně děje pokaždé, když ti chci kurva říct, že jsem do tebe totálně zamilovaný." Vyprskl to. "Smrt. Temnota. Nenávist. Zůstaneš se mnou a stane se ti tohle."
Příběh Baily, která se najednou ocitá úplně v jiném světě - má otce, o kterém vždy snila a dlouhou dobu byl jejím idolem, má rodinu, kterou si vždy přála. Zamilovala se do Kashe. Ten je tajemný, ochranitelský, milující, mocný a jak se později ukázalo i velmi bohatý. S odhalením, čí dcera Baily je, přichází únosy, pokud o vraždu. No je to začínají série, jsem zvědavá, jak bude pokračovat.
Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)
04.09.2022
„Hned za láskou kráčí v jedné řadě nenávist, jež ji zastupuje.““
Kniha Zasvěcení v seznamech
2020 | Bennett Mafia: Zakázaná láska |
2021 | Vražedné pouto |
2021 | Návrat do minulosti |
2022 | Zasvěcení |
2022 | Poškození |
Když pominu ten špatný překlad,tak musím říct, že se mi to líbilo.Autorku miluju a asi budu jedna z mála,ale líbilo se mi to víc než Red,no každopádně na Bennett Mafia to nemá.