Zátiší přehled

Zátiší
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536077/bmid_zatisi-66164a29a84b5.jpg 4 929 929

Úvodní kniha celosvětově úspěšné detektivní série od devítinásobné držitelky prestižní Agatha Award. Vražda a kanadský venkov, kde se lidé cítí tak bezpečně, že doma nezamykají, to nejde příliš dohromady. Zvlášť když se obětí stane vážená stará dáma, již měla většina obyvatel vesnice Three Pines, kterou ani nenajdete na mapě, ráda, a došlo-li k násilné smrti v lese, navíc velmi překvapivým způsobem. Armand Gamache, vrchní inspektor quebecké Sureté, který je k případu se svým týmem přivolán, však moc dobře ví, že i ta nejidyličtější místa na zemi mívají svá nebezpečná tajemství. A že klíč k nim může být kdekoli – třeba v podivném, zdánlivě neuměle namalovaném obraze...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kalibr

Still Life, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zátiší. Přihlašte se a napište ho.

Aligator805
předevčírem 3 z 5

Bylo to zajímavé, promyšlené. Popis krajiny, vesnice a lidí byl skvělý. Ale celé se to strašně táhlo. A co se týká vyšetřovatelů, tak nebyli zrovna moc sympatičtí.

Kackac77
13.01.2025 5 z 5

Nejsem typický čtenář detektivek, přečtu jich za rok jenom pár. Nemám u nich ráda, když jsem příliš napjatá, když se bojím o některé postavy nebo když ve mně vyvolávají úzkost. Takže tato mi sedla skvěle. Prostředí bylo krásně vykreslené. Taky postavy se mi líbily, autorka o každém něco utrousí, je to zajímavé a dokresluje to celkový obrázek. Inspektor Gamache se mi líbil moc. V sérii je už spousta dalších knih, takže s detektivkama mám na delší dobu vystaráno, vím po čem šáhnout.

Lenny33
14.12.2024 4 z 5

Milé čtení, které vtáhne do děje, zaujme příběhem i postavami.

Knižní novinky (23.4. - 6.5.)

23.04.2018

Ocenění knihy (3)

2007 - Barry Award (Best First Novel)
2007 - Anthony Award (Best First Novel)
2006 - CWA Dagger Awards (John Creasey Dagger for Best First Book)

Kniha Zátiší v seznamech

v Přečtených1 240x