Závislosti srdce přehled
Robert Hemfelt , Frank Minirth , Paul Meier
Jak opustit nezdravé vztahy Problémy ve vztazích, hádky, trápení a neschopnost pokojného soužití. Těžkosti v zaměstnání, finanční problémy, alkohol, drogy. Nekontrolovatelný hněv, násilí, smutek, deprese. Tělesná i duševní zranění, zneužívání, další bolavé prožitky i nutkavé poruchy… Tam všude se setkáváme se závislostmi srdce. Kniha je praktickým návodem, jak se osvobodit od vztahů vzájemné závislosti. Pravá svoboda nespočívá ve vypjatém individualismu, ale ve zdravých vztazích s druhými lidmi. Autoři poutavě a s pomocí mnoha příkladů popisují vztahy vzájemné závislosti: jak rychle se rozvíjejí, jak ničivé jsou i jak se od nich můžeme osvobodit. Citlivě zapojují i svůj křesťanský pohled. Dílo určené především rodinným a manželským psychoterapeutům a psychologům budou číst s užitkem ti, kdo sami trpí závislostí, ti, kdo chtějí porozumět chování svých blízkých a pomoci jim k plnohodnotnému životu, a pracovníci pomáhajících profesí.... celý text
Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: 2020 , Karmelitánské nakladatelstvíOriginální název:
Love is a Choice, 1989
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Závislosti srdce. Přihlašte se a napište ho.
Odborná a přínosná kniha v oboru vztahů, závislosti a problematice partnerství. Mnoho příkladů že života a odborné rady. Za mě přínosné a čtivě vysvetlené
Kniha Závislosti srdce v seznamech
závislost, narkomanie láska psychologie poruchy osobnosti pastorace mezilidské vztahy dospělost
Skrýt reklamy
Návod, jak pracovat se závislostí. Rozhodně stojí za přečtení.