Závist přehled

Závist
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25571/bmid_zavist-V2P-25571.jpg 4 320 320

Marisa je šťastná: za muže má svou velkou lásku, úspěšného spisovatele, podílí se s ním na vedení renomovaného newyorského nakladatelství... Jediným mráčkem na jasném manželském nebi je nenaplněná touha po dítěti. Jednoho dne ji zaujme nový rukopis knihy, podepsaný pouze iniciálami. Pátrá po autorovi a netuší, že uvede do pohybu události, na jejichž konci mají být nevinní zproštěni viny a viníci po zásluze potrestáni, ani to, že hlavní roli v podivném dění bude mít právě ona.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Envy, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Závist. Přihlašte se a napište ho.

zoew
04.07.2023 3 z 5

Chyběla mi tam detektivní zápletka, ale jinak je to čtivé. Pro milovnice spíš romantických příběhů mohu doporučit.

wielka
07.10.2022 3 z 5

Spomedzi autorkinych knih ju hodnotim ako zaujimavu a napinavu. Pacili sa mi postavy a motiv spisovatelov.

Jana-Marie
19.06.2022 5 z 5

Napínavý romantický příběh, od kterého jsem se nemohla odtrhnout - ideální na léto. Určitě si budu chtít přečíst další autorčiny knihy.

Kniha Závist v seznamech

v Mé knihovně230x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)