Zážitky z karantény přehled

Zážitky z karantény
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456022/bmid_zazitky-z-karanteny-yMS-456022.jpg 3 167 167

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti! Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si vést deník o tom, jak bez úhony přežít i situace, které jsou na zabití!

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zážitky z karantény. Přihlašte se a napište ho.

wooloong
09.08.2024 3 z 5

Takový průměr, knížka poplatná době, ve které vznikala. Pro autorku muselo být to průběžné psaní docela dobrá terapie. Tři hvězdy za to, že jsem se při četbě třikrát pořádně zasmála.

simca9342
31.12.2023 2 z 5

Přečtená loni.
Mají to být vtipné historky z pandemie a karantény jedné z nejslavnějších moderátorek a spisovatelek. Upřímně... Mě na jejich knihách skoro nic vtipné nepřijde. Sem tam něco, ale ne cela kniha. Jak se ale říká- sto lidí, sto chutí. A jediné plus jsou domácí recepty na konci knihy. Halina v nich ze začátku popisuje osobní zkušenosti.

_Michelle_
18.09.2023 3 z 5

Kniha plná úsměvných historek, které se váží k rodině autorky, přátelům a jídlu v době karantény. Prostě nenáročné čtení, u kterého se dá vypnout a relaxovat.

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020

Kniha Zážitky z karantény v seznamech