Zázračné byliny - K dlouhověkosti bez léků přehled

Zázračné byliny - K dlouhověkosti bez léků
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361194/bmid_zazracne-byliny-aneb-k-dlouhovekost-uAT-361194.jpg 3 1 1

Struktura lidského organismu je prý naprogramována tak, že bychom se mohli dožít i 140 let, kdybychom byli schopni naše pozemské bytí sladit s požadavky přírody a vyhnout se všemu, co nám škodí. Podstata této knihy je ukryta v podtitulu. Není to tradiční herbář, nýbrž racionální průvodce světem rostlin, které nám pomáhají předcházet nemocem a podporovat jejich léčbu. V osmnácti kapitolách se dozvíte, jaké byliny použít, jak maximalizovat jejich účinek a také kde je najít, ať už trpíte konkrétním zdravotním problémem nebo jen chcete zlepšit svůj psychický stav a očistit organismus od všeho nežádoucího.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázračné byliny - K dlouhověkosti bez léků. Přihlašte se a napište ho.

bigbabe
21.02.2021 3 z 5

Oceňuji úvod celé knihy i každé kapitoly, kde se člověk dočte i o neduzích. Kniha rozdělena podle zdravotních problémů, což je přehledné.
Některé byliny jsou podle mě trochu mimo normálního člověka, ale pár rad se tam využít dá.

Kniha Zázračné byliny - K dlouhověkosti bez léků v seznamech

2018  60%Zázračné byliny - K dlouhověkosti bez léků