Zázrak v Praze přehled
Martin Leschinger
Příběh z české současnosti. Zázrak v Praze je příběhem o nás. Příběhem o hledání pravdy, která je stále více zázrakem... Děj knihy se odehrává ve světě českého mediálního byznysu. Den za dnem se v něm svádí nekončíci boj o nejstřeženější poklad svobodné demokratické společnosti - veřejné minění. Do této arény náhle vstupuje nečekaný host: Pražské Jezulátko...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázrak v Praze. Přihlašte se a napište ho.
Tak tu máme příběh o tom,jak šéfredaktor deníku Hlas dne se i díky pražskému jezulátku na správnou cestu dá a ve své duši najde (snad) klid.Moc jsem to Hansovi nevěřil,dost podivný příběh.40%.
Kniha Zázrak v Praze v seznamech
2012 | Zázrak v Praze |
2011 | Východní Čechy a okolí |
2009 | Cyklovýlety po Česku |
2014 | Cyklovýlety po Česku a okolí - 64 výletů za poznáním |
2008 | V Duchu pravdy |
Šéfredaktorovi deníku, který je majitelem nakladatelství, je vytýkán pokles zájmu čtenářů o jejich list. Mladého redaktora čeká poslední měsíc zkouška, jestli se situace zlepší. Pravda a uvědomění si lidských hodnot, které se dnes moc "nenosí", jej osvobodila. Pomohl cizince, která hledala kostel se světoznámou soškou Pražského Jezulátka, kde ji zavedl a sám tam nalezl posilu.