Zbavte se nepořádku s feng-šuej přehled

Zbavte se nepořádku s feng-šuej
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269717/bmid_zbavte-se-neporadku-s-feng-suej-aal-269717.jpg 4 127 127

Světový bestseller Karen Kingstonové Zbavte se nepořádku s feng-šuej nabízí zcela nový přístup, JAK SI DÁT ŽIVOT DO POŘÁDKU. A kdo to nepotřebujeme? Karen Kingstonová tu s nadhledem a humorem zkoumá, co nepořádek vlastně je, proč jej máme a co výměnou za všechny zbytečnosti získáme – energii, čas a radost ze života! Karen Kingstonová je světově uznávaná specialistka na očistu prostoru, učení feng-šuej a životní styl. Její kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej se stala světovým bestsellerem a klasikou žánru a byla přeložena do 27 jazyků pro více než dva miliony čtenářů. Karen Kingstonová knihu přepracovala a rozšířila a toto české vydání vychází z poslední verze knihy, kterou autorka již pokládá za definitivní. Karen Kingstonová svým přístupem odkazuje k Sigmundu Freudovi, který zastával názor, že „pořádek umožňuje člověku nejlepší využití času a šetří jeho psychické síly“. Podobně Karel Čapek soudil, že „nic tak člověka nepovzbudí, jako dát něco do pořádku, ať je to co chce“. Takže: Máte pocit, že všeho je prostě moc, cítíte se zavaleni zbytečnostmi a toužíte se osvobodit? Využijte energie, s níž je tato kniha napsána a která přechází na čtenáře, a starého čínského učení feng-šuej o harmonickém uspořádání prostoru, které se dnes používá i v architektuře a v interiérovém designu. Pomáhá člověku získat více energie, radosti, životního štěstí a také pocit svobody! Kniha Karen Kingstonové Zbavte se nepořádku s feng-šuej byla nominována do soutěže „Nejkrásnější knihy roku“.... celý text

Literatura naučná Dům a byt Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Orsini

Clear Your Clutter with Feng Shui, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbavte se nepořádku s feng-šuej. Přihlašte se a napište ho.

Marhulka14
08.11.2024 5 z 5

Super kniha, při které máte chuť se na to vrhnout a začít uklízet a vyhazovat nepotřebné.

bacouch
26.05.2024 4 z 5

Knih o úklidu jsem už přečetla mnoho. Tady mě zaujalo pojednání o nepořádku i v duševním slova smyslu - jak se zbavit nepořádku a křivd ve své mysli a jak se vypořádat s přehlceností informacemi.

ZuzanaK.
18.12.2023

Nebylo to špatné, člověk to čte a má chuť něco vyklidit ... jen ten čas na to ... No, možná tam o tom byla kapitola, ale asi mě tak nezasáhla :)
Každopádně nejlepší je stejně nic nového nepořizovat. Jedna věc domů - dvě věci ven je myslím takový pěkný pětiletý plán :)

Vyšší smysl vyklízení a uklízení věcí tkví v odklízení trosek, které nám brání spojit se s vysoce duchovní říší, odkud jsme přišli a kam se opět vrátíme. Je velmi snadné tady dole ztratit hlavu, pohroužit se do materialismu a dojít k závěru, že tento svět je vše, co existuje, když je přitom pobyt tady jen krátkou mezihrou na duchovní cestě, na níž všichni jsme.

Zbavujete-li se nepořádku, ve všech jeho formách, obnovujete jasnost a jednoduchost. Když kolem sebe máte jen věci, které potřebujete na své osobní cestě, místo abyste se zanášeli věcmi, které vaši cestu zatemňují a strhávají vás zpátky, pak je pro vás daleko snazší se napojit na svou duchovní cestu. A až se vás zmocní pocit klidu a prožitek smyslu, který se s klidem pojí, už nikdy nebudete mít potřebu nepořádku.

Kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej v seznamech

Autorovy knížky

2015  88%Zbavte se nepořádku s feng-šuej