Zdají se psům sny? přehled
Stanley Coren
Další publikace z pera úspěšného autora – vtipná, zábavná a poučná kniha o psychologii psů: jak vnímají svět, jestli opravdu dovedou myslet, jak se dorozumívají, jak se učí, vývoj od štěněte. Mnoho zajímavostí, které se v jiných kynologických příručkách nevyskytují. První vydání.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: 2015 , Knižní klubOriginální název:
Do Dogs Dream?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zdají se psům sny?. Přihlašte se a napište ho.
S touhle knížkou jsem neskutečně dlouho bojovala, ale po letech a letech rozkouskovaného čtení nakonec musím říct, že se mi líbila. Původně jsem jí začala číst kvůli tomu, že mi to přišlo zajímavé, což nebylo dobrý nápad, protože jsem se u toho trápila, nevavilo mě to a nevěděla jsem jak knížku číst. Momentálně se ale doma chystáme k tomu, že zanedlouho budeme mít pejska a s touhle novou myšlenkou jsem se do knížky pustila, dočetla jí a byla spokojená. Dozvěděla jsem se spoustu přínosných informací a rozhodně do ní budu v budoucnu ještě nakukovat. Pokud tedy máte nebo v blízké době budete mít pekska, tahle knížka vám dá odpověď na spoustu otázek, které byste mohli mít. Pokud byste jí ale chtěli číst jen pro zábavu, mohli byste se u ní trošku trápit.
Hezky napsaná kniha o psech, která přináší spoustu nových informací i pokročilému milovníku psů.
Kniha Zdají se psům sny? v seznamech
v Mé knihovně | 27x |
2007 | Co má pes na jazyku |
2008 | Co má pes na mysli |
1997 | Inteligence psů |
2015 | Zdají se psům sny? |
1998 | Zloději spánku |
Miloučká záležitost potěší pejskaře, možná že i něco nového zvědí. V bazaru k mání a ta lákavá obálka, jak se povedla!
Ve snech radostně vrtí ocáskem na pozdrav, kmitají nožičkami, běžícími páníčkovi naproti, špulí tlamičku při sají mateřského mléčka atd., kdo by to neznal?
Doporučuji, obohatit knihovnu a sebe dobrou náladou.