Zdravá jídla z pomalého hrnce - 100 receptů vařejných v pomalém hrnci, na sporáku a v troubě přehled
Olivia Andrews
Díky receptům z této kuchařky můžete rodinu i přátele jednoduše a zároveň stylově nasytit zdravými a výživnými pokrmy. Každý recept je vymyšlený tak, aby ho bylo možné připravit i ve dnech, kdy zrovna nemáte příliš mnoho času na vaření. Stačí ráno postavit pomalý hrnec na plotnu, a když se večer vrátíte ze zaměstnání, váš byt bude naplněný vůní dobrého jídla. Navíc díky pomalé přípravě můžeme z potravin získat výrazně víc živin i zdraví prospěšných látek. Recepty jsou vždy ve dvou variantách - jedna je určená pro pomalý hrnec, podle druhé ten samý pokrm můžeme připravit i bez něj na sporáku či v troubě.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zdravá jídla z pomalého hrnce - 100 receptů vařejných v pomalém hrnci, na sporáku a v troubě. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Zdravá jídla z pomalého hrnce - 100 receptů vařejných v pomalém hrnci, na sporáku a v troubě v seznamech
Autorovy knížky
2016 | Zdravá jídla z pomalého hrnce - 100 receptů vařejných v pomalém hrnci, na sporáku a v troubě |
Velký formát, pěkné fotografie jídel. Kniha je spíš pro gurmány než pro běžné vaření. Recepty jsou z celého světa a obsahují spoustu ingrediencí, které v našich marketech běžně nekoupime.