Zdravě vařit, zdravě jíst přehled
Ingrid Kiefer , Gerald Jeitler , Michael Kunze , Johann Pabst , Theres Rathmanner
V jedinečné kuchařce prozrazují dva špičkoví šéfkuchaři své nejlepší recepty, které vybrali s výživovými specialisty a upravili podle požadavků moderní dietologie. Co je lepšího než čerstvě připravené jídlo, které báječně chutná, a navíc podporuje zdraví a pocit pohody? Předkrmy, polévky, hlavní jídla i dezerty – u více než 300 zdravých receptů jsou uvedeny důležité údaje pro ty, co pečují o své zdraví: počet kalorií, obsah cholesterolu, sacharidů, bílkovin a tuků. Dejte si marinovaný hovězí filet s mozzarellou nebo plněná kuřecí prsíčka s kaštany, vše z čerstvých surovin... ... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Ikar (ČR)Originální název:
Die gesunde Küche
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zdravě vařit, zdravě jíst. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zdravě vařit, zdravě jíst v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 5x |
v Chci si koupit | 1x |
v dalších seznamech | 1x |
Jedna z nejhorších kuchařek, co jsem kdy měla v ruce. Krásná obálka (a 37 kč :-)) ) mě donutila přihodit do košíku, 480 stran a nenajdete jediný pokrm, který máte chuť uvařit.
Okamžitě jsem poslala dále do oběhu.