Ze života rodiny Horáčkovy přehled

Ze života rodiny Horáčkovy https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26248/ze-zivota-rodiny-hor-26248.jpg 4 14 14

Anička chodí první rok do školy. Jednoho dne chce tajně rozemlít v mlýnku na kávu vitaminy, které jí nutí maminka a skřítek, který v mlýnku bydlí, jí zmenší rodiče. Jak to Anička všechno zvládne? Kdo chce vědět víc, ať otevře tuhle veselou knížku.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ze života rodiny Horáčkovy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Zemlja
29.04.2024 2 z 5

Moc se mi nelíbila, je trochu praštěná. S postavami se moc nejde kamarádit. Maminka to přehání s vitamíny, tatínek se nechová moc mužně, potměšilý skřítek. Holčičky je vám spíš líto.

muchomurka
05.10.2023 4 z 5

Knížka mě kdysi něčím zaujala, tak jsem ji měla na seznamu. Nedávno jsem ji objevila za pár korun, tak jsem to riskla a koupila ji. A nelituji. Příběh se mi líbil a co teprve Bambulce, která se u něj smála na celé kolo a v podstatě trvala na tom, že jí knížku musím přečíst najednou.
Příběh měl spád, nápad a ten jazyk, ten jsem si užívala. Jen jako dospělá bych tam ocenila více vysvětlení, víc dotáhnout/prohloubit některé nápady. A závěr bych také snesla méně náhlý. Ale jinak moc fajn čtení.
A souhlasím s komentářem Kleny.


*-*Kleny*-*
03.12.2020 4 z 5

První myšlenka, která mě napadla po přečtení knihy, byla, že by z toho byl pěknej večerníček.
Jak už jsem jednou někde psala. Moc nečtu dětské knihy, protože mi vadí, že většinou postavy v nich nejednají reálně nebo neúměrně svému věku. (Samozřejmě ne, pokud je na tom postavený děj knihy.)
Tady mi vadilo, že rodiče se z ničeho nic zmenšili, ale vůbec jim to ani nějak nevadilo, ani to neřešili, ani se nesnažili nějak přemýšlet jak se to stalo a co to způsobilo.
Každopádně hodnotím pěkný nápad, hezky napsané a vtipné.
Dále oceňuji krásná, vtipná, neobvyklá přirovnání a pěkné nápady na prostředí, kde se děj odehrává.
Trochu mi vadil větší formát knihy (už jsem si odvykla) a taky trochu lesklejší papír (mám radši ty matné), ale to neubírá na kvalitě psanému textu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ze života rodiny Horáčkovy v seznamech

v Přečtených17x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce11x
v dalších seznamech3x