Žena na hrane přehled

Žena na hrane
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466489/bmid_zena-na-hrane-TXb-466489.jpg 4 517 517

Morgan Kincaidová je na ceste domov z práce, keď jej cudzia žena na nástupišti vloží do náručia dieťa a bez varovania skočí pod vlak. Morgan nikdy predtým tú ženu nevidela a nechápe, prečo by sa matka vzdala svojho dieťaťa a zabila sa. Mätie ju aj čosi iné – odkiaľ tá žena poznala jej meno. Na výsluchu sa Morgan dozvie, že šlo o Nicole Markhamovú a že žiadny svedok nie je ochotný potvrdiť jej verziu udalosti, čo z nej robí hlavnú podozrivú. Morgan v snahe dosvedčiť svoju nevinu rýchlo pátra po informáciách o posledných dňoch Nicolinho života. Trpela depresiou, alebo jej niečo hrozilo? Zrazu si uvedomí, že v nebezpečenstve môže byť aj ona. Žena na hrane je výnimočný a napínavý triler o tom, čoho je schopná žena, ak chráni svoje dieťa – hoci by to znamenalo obetovať vlastný život.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)

Woman on the Edge, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žena na hrane. Přihlašte se a napište ho.

Adelka188
09.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Kniha je od začátku čtivá a krátké kapitoly se dobře čtou. Líbí se mi, ze až do konce se natahuje rozuzlení, nic není dopředu jasné a je to překvapivé. Měla jsem i správné tušení kdo za tím stojí, že by to mohla být Tessa, ale jen mě vůbec nenapadl manžel.

AlexandraBane
24.07.2024 4 z 5

Úžasně čtivá kniha, napínavá až do konce. Konec byl sice na můj vkus trošku přeslazenej a moc mi k tomu nešel, ale jinak super čtení

Doubravka1975
09.06.2024 5 z 5

Jeden krátký moment na nástupišti metra navždy změní dva osudy. Nicole předá své dítě Morgan a pak.... skočí...
Skvělý, čtivý příběh. Krátké kapitoly se střídají z pohledu Morgan a Nicole předtím. Musí to být hrozné tyhle ty stavy. Brr

Knižní novinky (19. týden)

09.05.2021

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Kniha Žena na hrane v seznamech