Starý dům přehled

Starý dům
https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67852/bmid_stary-dum-2mm-67852.jpg 1 3 3

Po smrti svého muže, bohatého malíře Allana, pozve Janice do jejich domu mužovu sestru Danu. Jenom ona jí může pomoci objevit místa, kam Allan mohl schovat peníze, které získal za padělky cenných obrazů. Tuší Dana, jaké nebezpečí jí hrozí, jestliže ta místa skutečně objeví?

Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný

Alte Haus am Meer, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Starý dům. Přihlašte se a napište ho.

Aghatte
předevčírem odpad!

(SPOILER) Sešitek se snažím přečíst už třetí cestu vlakem, ale je to doslova utrpení.
Nevím, jak velký je ten starý dům, ale 3/4 knihy všichni tráví tím, že v něm hledají schované padělky obrazů a nasyslené peníze. Proklepávají zdi, hledají tajné mechanismy a neexistující místnosti, tajné dveře a chodby....
Zatím našli jen jednu mrtvolu ve skříni - takže se navzájem bojí jeden druhého, protože nevědí, kdo ho z nich zabil, a nejčastější slovo je "oddělat".
( Spoiler: nezabil ho nikdo, spadl tam tou tajnou chodbou,
tedy nebyla to úplně chodba ale tajné propadliště,
našel ho, ale hned do něj zahučel a zlomil si vaz :-D :-D, to nevymyslíš - apropó, obrazy tam stejně nebyly, takže vítězství Pyrhy )
Je s podivem, že znalci obrazů hravě uvěří báchorkám o tom, že v muzeích visí falzifikáty a obraz, který je jim nabízen, je originál Rembrandt.... A s radostí klopí many na ruku....
Do toho tam hlavní hrdinku uvádějí do hypnózy, aby si vzpomněla na ta tajná místa, a ona živě rozmlouvá s duchy. S jedním z duchů se vídá běžně, i když není pod vlivem hypnózy...
Chci to dočíst, abych věděla, co z toho vyleze, ale nevím, nevím.
Asi spíš sešit zapomenu na sedadle ve vlaku, ať se trápí také někdo jiný.
Autorka je dle DK národnosti německé, ale děj je situován do USA a jiná díla autorky zde nejsou, to se ani nedivím.

Kniha Starý dům v seznamech

Autorovy knížky