Žena za zrcadlem přehled
Donna Julian
Napínavý milostný příběh s kriminální zápletkou odkrývá spletité rodinné vztahy v životě hlavní hrdinky, která se potýká s problémem vlastní identity. Hrdinka po autonehodě ztratí naprosto paměť a z minulosti si nevzpomíná vůbec na nic, ani na to, že je vdaná za texaského rančera, kterého těsně před nehodu opustila. Jako rekonvalescent se vrací s mužem na ranč, ale ani v domácím prostředí se jí nepodaří oživit paměť a její rozpaky a deprese vzrostou, když se od manžela a přítelkyně dozvídá o svém minulém životě. Nevzdává se a začne pátrat, především po okolnostech autonehody, ale také v minulosti své rodiny. Po mnoha dramatických odhaleních vychází na světlo kruté rodinné drama, s jehož důsledky se až po letech jako nevinná oběť setkává a málem na to doplatí živote... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , AlpressOriginální název:
Mirror, mirror, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žena za zrcadlem. Přihlašte se a napište ho.
Ten stručný obsah mi připomíná knihu Joy Fieldingové Jane utíká. Ta se mi líbila moc, tak jsem docela zvědavá, jestli tahle knížka bude taky tak dobrá.
I KDYŽ NEMÁM MOC RÁDA KNIHY TOHOTO TYPU, KNIHU JSEM DOSTALA OD DCERY,NAKOUKLA JSEM DO NÍ JEN TAK A DOSLOVA MĚ STRHLA SVÝM PŘÍBĚHEM KRÁSNÉ LUCY, KNIHA BYLA NAPÍNAVÁ AŽ DO KONCEMNECHYBĚLA TAM LÁSKA,VRAŽDY ANI INTRIKY. NEMOHLA JSEM SE OD NÍ ODTRHNOUT.ZVLÁŠTĚ PAK KONEC,KTERÝ MĚ PŘEKVAPIL.
Kniha Žena za zrcadlem v seznamech
Já ji četla dvakrát nedokázala jsem se od ní odtrhnout a proto ji teď sháním abych ji mohla mít doma předtím jsem ji měla pouze půjčenou