Desáté výročí přehled
James Patterson , Maxine Paetro
Ženský vyšetřovací klub série
Svatba detektivky Lindsay Boxerové se promění v prchavou vzpomínku, když ji povolají k vyšetřování hrůzného zločinu: zdrogovaná, krvácející dívka je po porodu ponechána svému osudu, zatímco její právě narozené dítě zmizelo. Po pachatelích nezůstaly žádné stopy a Lindsay neví, čeho se má chytit. Zjistí jedině to, že zmatená dívka tají něco velmi závažného.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2012 , AlpressOriginální název:
10th Anniversary, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Desáté výročí. Přihlašte se a napište ho.
Oddechové počteníčko s několika dějovými linkami. V příběhu není jen vyšetřování případů, ale i soukromý život dam z ŽVK.
Další příběh Linds a jejích kolegů, který má několik linek. Za prvé se hledá narozené miminko mladistvé, pak je tu chlap, který zdroguje a znásilní ženy a propustí je, a v poslední řadě se Linds "zapojí" do soudního líčení s podezřelou z vraždy manžela. Takže je tu toho hodně na sledování. Každá linie stojí za úvahu, co jsou někteří lidé ve společnosti zač. Nejvíc mě asi zasáhla linie s miminkem, a hlavně šok z motivu a radost z konce. Těším se na další díl.
Kniha Desáté výročí v seznamech
Pěkné, čtivé