Žerty stranou aneb Neskutečné příběhy podle skutečných událostí přehled
Vlado Štancel
Při čtení této knihy se budete smát, ale jakmile otočíte poslední stránku, začne vám běhat mráz po zádech a řeknete si - proboha, vždyť tohle se může stát i mně! Povídky plné neotřelého humoru, neočekávaných zvratů a komických postaviček totiž čtenářům odlehčenou formou přibližují skutečné příběhy, jejichž aktéři naletěli nejrůznějším podvodníkům, kterými se naše malá česká země jenom hemží. A tak se nejenom pobavíte, ale také poučíte. Konečně budete vědět jak na to, pokud se i vy nechcete stát aktérem podobného tragikomického příběhu. Jako bonus vám nabízíme stručné, avšak fundované komentáře, kterými jednotlivé případy opatřil JUDr. Jan Oškrdal. Dozvíte se, jak se zachovat v situaci, kdy kvůli cizím dluhům můžete přijít o střechu nad hlavou nebo do smrti splácet zboží, které jste vlastně nikdy nechtěli.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žerty stranou aneb Neskutečné příběhy podle skutečných událostí. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Žerty stranou aneb Neskutečné příběhy podle skutečných událostí v seznamech
1999 | Sorry 2000 aneb Sedm let v debetu |
2008 | Černé ovce - Dlužník a jiné povídky z natáčení |
1999 | The Bestiální Of Sorry |
2009 | Žerty stranou aneb Neskutečné příběhy podle skutečných událostí |
2013 | Ze života občanské společnosti |
Solidní kniha s kvartetem povídek (dalo by se říci soudniček) vzniklých na základě dlouholeté práce v pořadu Černé ovce. Autor vypráví a absurditě právního systému u nás a minimální možnosti domoci se práva běžných spoluobčanů.