Žhavý led přehled
Nora Roberts
Whitney McAllisterová, znuděná životem bohaté dědičky, narazí na newyorské ulici na pohledného mladého muže na útěku před jeho komplici. Douglas Lord, obratný zloděj a podvodník, vnese do jejího života nejen dobrodružství a nebezpečí, ale i silné city a vzrušení. Jejich společná cesta za velkolepým pokladem, která je dovede na Madagaskar, se však změní v šílenou honičku, v níž jsou jenom o krok před nelítostnými zabijáky.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , MottoOriginální název:
Hot Ice, 1987
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žhavý led. Přihlašte se a napište ho.
Humorná romantika společně s prvkem dobrodružství za honbou pokladu. Hlavní hrdinové byly vtipní zajímaví. Moc mě bavilo svými vtipy.
Další plus bylo krásné exotické prostředí kde se děj odehrával. Kniha byla vcelku nenáročná, ale za to velice čtivá.
Nenáročná romantika s dobrodružství odehrávající se i v exotickém prostředí Madagaskaru. V příběhu nechybí ani humor a vtip. Příjemné oddechové čtení.
65 knižních novinek (23.10. - 5.11.)
23.10.2017
64 knižních novinek (9. - 23. října)
09.10.2017
Kniha Žhavý led v seznamech
láska cestování USA (Spojené státy americké) zločiny
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Dobrodružná cesta za pokladem v 80. stylu, kdy se v letadlech kouřilo a informace se vyhledávaly v knihách.
Doug je ten typ charakterního zloděje, který má svou čest a etiku a jeho "živobytí" je pro něj hra. Whitney je bohatá dědička, která může mít vše, a právě proto se nudí. Doug na útěku naskočí právě do jejího vozu, a tak začne jejich partnerství. Whitney do něj vloží peníze a Doug svou mapu k pokladu na Madagaskaru. V patách jsou jim ale celou dobu velmi nepříjemní hoši s jednoznačnými pokyny. A jejich šéf s ještě větší touhou po pokladu než Doug.